Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
prijzen

Abonnement Dioneth-bibliotheek

Momenteel biedt Dioneth Library alleen JAARLIJKSE abonnementen aan met een proefperiode van 7 dagen voor het eerste abonnement.

Beschikbare betaalmethoden

De beschikbare betalingmethoden om uw abonnement op Dioneth Bibliotheek te nemen zijn:

IDeal
Credit Card

Wat krijgt u als u zich abonneert?

Toegang om boeken te lezen

'Doe mij maar een echt boek in handen'. Helemaal eens! Een boek heeft een geschiedenis. Maar de Dioneth-Bibliotheek heeft veel boeken. Onbetaalbaar om allemaal in boekvorm aan te schaffen. Sommige boeken zijn zeldzaam, zoals de 51-delige Matthew Henry. Wij vullen onze bibliotheek ook aan met 'nieuwe' boeken. Letters groter maken is soms handig als de ogen wat achteruitgaan. Wij willen delen! Wij delen boeken met elkaar tot eer van God en tot opbouw van ons persoonlijke geloofsleven.

Toegang om boeken te doorzoeken

Soms wil je en boek gebruiken voor onderzoek, promotie, Bijbelstudie, verenigingswerk of persoonlijke geloofsopbouw. Of je wilt meerdere boeken van dezelfde schrijver doorzoeken op bepaalde woorden of zinsdelen. Binnen enkele seconden onderzoeken hoe Calvijn over de sacramenten denkt. En deze zoekacties hebben wij voor u gearceerd zodat u de zoekresultaat in een oogopslag ziet. Veel zoekplezier en zegen en vrucht toegewenst.

Toegang tot persoonlijke opslagen notities

Tijdens het lezen of zoeken ontdek je soms geweldige dingen die je ook later verder wilt onderzoeken. Of wilt opslaan om later nog eens te kunnen raadplegen. Dat kan! Ieder abonnee heeft een persoonlijk notitie boekje, waarin een boekpassage of zoekactie kan worden opgeslagen. Deze staan dan onder het tabblad 'notities'. Zo kunt u wat u hebt opgeslagen snel en gemakkelijk terugvinden. Zo hebt u uw eigen bibliotheekje binnen de Dioneth-bibliotheek.